If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-20 според уредите вътре, но се предаде не можа да запали ще трябва акумулатор май иначе с малко чужда помощ от ГоУфа и запали без проблем . Нафтата е Лукойл без добавка.
И моята се предаде.-17 в кв.Беломорски.Притюфка за две секунди и на втория опит акумулатора умаля.Не е палена от 2 дни.След час като позареди и ако запали ламята ще ходя да го мерят щото е на 1 годинка и е гаранционен.
Локомотива все още е в боя. -20 но адската смес в резервоара не беше замръзнала. Даже не ми се наложи да ползвам приготвения втори акумулатор. Ама е толкова студено че ми се заледи стъклото на уредите като тръгнах
+1 с паднала батерия... Уреда за външна температура показваше -25... Акумулатора в момента е на зарядно след преглед и допълване на дестилирана вода, дано довечера да е ОК...
Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Днес в 6.00 и -15 по бордкомп запали перфектно,5 мин. тракане на място докато я поизчистя и докато жената се намота,всичко е шест.Нафта от Шел 50 литра -(не ги обичам много,но ми е най близо)без грам добавка.
Бах мама му и студ!Аз от утре почвам първите смени и се надявам в 5:00сутринта да няма неприятни изненади...Взех да обмислям дали да не хвана служебния рейс
Браво на всички които са запалили а дали е нужно ако карате със 10в40 просто маслото става на грес чукат клапани .товя май повече като убиство на дигателя замислете се какво става във него
Comment